Bij het verzekeren van de auto moet je opletten en vooral uitzoeken wat jij wil. Er zijn namelijk drie soorten basis verzekeringen. Eerste is een WA verzekering, bij deze is alleen de tegenpartij verzekert. Dus als jij schuldig ben en je botst met je auto tegen een andere voertuig dan zijn en worden alleen de kosten van de tegenpartij vergoedt. Je moet hiervoor goed de autoverzekering vergelijken.

WA Plus

De tweede is WA Plus dit is eigenlijk WA verzekering aanvullend met de ruit verzekering, diefstal en natuur/stormschade. Als laatste heb je All-in verzekering deze betaald ook uit wanneer jij toch schuldig ben aan je eigen voertuig. Dus dit is een 100% verzekering. Er is dan ook natuurlijk een groot prijsverschil in al deze. Begint de basis met rond de 20 euro gemiddeld per maand, deze loopt op bij een all-in tot wel 60 euro gemiddeld. Autoverzekeringen vergelijken doe je op 12autoverzekering.nl

Dit zijn de gemiddelde prijzen van een sedan. Er wordt altijd gekeken naar de nieuwe aanschafwaarde van een auto. Als je een BMW X5 wil verzekeren met een nieuwwaarde 70.000 euro zit je als snel met een all-in autoverzekering rond de 400 euro. Hierbij wordt er nog gekeken naar de schadevrij jaren die je hebt gereden. Hierdoor is autoverzekeringen vergelijken volkssport nummer 1! Het kan echt tientallen euros schelen per maand. Dus zoek goed en verzeker zo goedkoop mogelijk, waarom zou je extra geld betalen, het auto rijden is al zo duur!