Auto waarde taxatie opvragen kost in het meeste gevallen geld en heel veel tijd. Wat is mijn auto dan waard is een vaak gestelde vraag. Is dit natte vinger werk of berust het op feiten? Hierop kunnen wij geen duidelijk antwoordt geven. Wat een feit is dat elke garage of dealer voor de zelfde auto een andere inruilwaarde zal geven. Dus de dagwaarde is niet exact te bepalen en kan per auto honderd tot duizenden euro's verschil aan zitten. Accessoires kunnen ook de waarde van je auto verhogen. Denk bijvoorbeeld aan mooie velgen, maar ook of je al via dab+ radio kunt luisteren.

Taxatie Rapport

Paar dingen tellen zeker mee zoals verkoop je het via internet of een grote auto veiling. Of gewoon in je eigen straat met een briefje erop 'te koop'. Wat bij dealers en garages het belangrijkste is bij het schatten van je auto waarde koop je een auto terug of wil je alleen je auto verkopen auto verkopen? Het is zeker een feit als je een auto inruilt dus een andere auto gaat kopen bij de dealer of garage dat de waarde van je auto hoger is dan als je geen auto koopt en alleen je auto wil verkopen.

Het is zeker aan te raden om diverse dealers en garages af te gaan voordat je besluit je auto te verkopen of in te ruilen. Je zal dan persoonlijk getuige van zijn dat de waarde van je auto telkens anders is.