Slooppremie berekenen? Mocht je een nieuwe auto willen kopen kan je tegenwoordig voor je oude auto geld ontvangen. Dus koop je een nieuwe auto is je oude auto nog veel geld waard! De regering is op dit moment bezig dit bij de consument onder de aandacht te brengen.

Bestel Auto

Plannen om een nieuwe bestelauto aan te schaffen? Maak dan gebruik van de nieuwe sloopregeling. Dit kan u honderden euro's schelen. De slooppremie regeling moet het financieel aantrekkelijker maken om oudere personen of bestelauto's versneld aan te bieden voor sloop en met een premie om te ruilen voor jongere en dus schonere auto's is de opzet.

Eigenlijk is de slooppremie van maximaal 1750 euro een beetje te laag. Helaas lukt het niet om deze premie omhoog te krijgen. De regering zet zich nu in om de sloopregeling in het kader van de milieuzones aanmerkelijk hoger te krijgen of ieder geval het maximum bedrag te handhaven, omdat ondernemers hierdoor verplicht zijn een roetfilter of nieuwe auto te kopen.

De slooppremie bestaat helaas niet uit een vast bedrag. Dit zou het voor iedereen wel makkelijk en duidelijker maken. Nu zijn er diverse tabellen en voorwaarden aan de auto's. Dit maakt het voor de consument weer niet makkelijker op.